Bemästra Excel fortsättning - Online

Utbildningen består av korta, intensiva pass på distans, så att du ska få maximerad kunskapsutdelning. Du kan delta från din dator hemifrån, på kontoret, eller var som helst där du har internetuppkoppling.
Mellan tillfällena får du praktiska övningar och har tillgång till e-post-support med läraren. 
Utbildningen spelas in om du skulle missa ett datum. 
Utbildningen körs i Excel 365, så har du till exempel Excel 2016 eller 2019 så är det vissa moment du inte kommer att kunna göra. Läraren kommer att tala om, om det är något moment som bara går att göra i Excel 365.

Kursmål

Efter denna utbildning kommer du att få djupare och få bättre förståelse för funktioner i Excel. Du kommer kunna skapa och hantera beräkningar. Göra sammanställningar med hjälp av funktioner och de nya dynamiska funktionerna i Excel 365 (kräver en Microsoft 365 prenumeration). Du kommer att lära dig hantera PowerQuery för att importera data till Excel från olika källor för att sedan hantera data på ett effektivt och smart sätt. Slutligen kommer du lära dig att sammanställa det importerade datat med hjälp av Pivot Tabeller och avslutar med en till på Power Pivot.

Målgrupp och förkunskaper

Utbildningen vänder sig till dig som jobbar mera aktivt/ofta i Excel, till exempel skapar material som sedan skall distribueras till andra eller att du känner att du behöver en fördjupning av dina befintliga Excel-kunskaper. Kunskaper motsvarande någon av Lexicons grundkurs i Excel eller Bemästra Excel

Ur innehållet

  1. Formler, format och granskning
  2. Funktioner och sammanställning med funktioner
  3. Import av data med Power Query
  4. Hantera stora datamängder
  5. Pivot Tabeller och introduktion till Power Pivot

Övrig information

  • Denna kurs består av fem stycken 1,5 timmes långa webinars.
  • Kursen genomförs på distans
Pris och längd
Ordinarie pris: 5 950 kr
Ditt pris: 2 975 kr
5 dagar

Kommande datum

Bevaka kommande datum